Over Monique

 

  • Je talenten beter inzetten geeft een boost aan je zelfvertrouwen
  • Je weet beter met belemmeringen om te gaan. Je ervaart minder stressvolle situaties
  • Je kunt beter keuzes maken. Je volgt meer je eigen pad met voldoening
  • Je hebt meer energie en werkplezier. Je levert nog betere resultaten

Meer regie over je eigen werkleven

Werkgevers gaan niet meer uit van langdurig behoud van medewerkers, sterker nog dat vinden ze een groot risico. Je kunt er van alles van vinden, maar het gevolg hiervan is dat je de regie volledig uit handen geeft. Wanneer je niet zelf actief aan de bal blijft dan word je speelbal van de organisatie. En word je daarmee onderdeel van andermans (reorganisatie) plan.

Het kan anders. Op het moment dat je de zekerheid in jezelf zoekt. Die zekerheid en vertrouwen nemen toe als je in jezelf investeert. Weet hoe jij jouw (werk)leven wil leven en wat jou als persoon zo bijzonder maakt. Welke talenten je tot je beschikking hebt om echt verschil te maken. Op momenten dat je vastloopt of het gewoon even niet meer weet, weet je beter de antwoorden in jezelf te vinden.

Waarom kan ik je hierbij helpen?

Sinds 2002 houd ik me met de vraag bezig ‘hoe werkt gedrag en motivatie bij medewerkers?’ Mijn aanpak is gericht op het verhelderen van je talenten en waarden. Bij je talenten, kijken we waar je van nature toe bent gedreven. Je
waarden kennen helpt je bij het maken van keuzes, zo klein en groot als ze kunnen zijn. Zo simpel als het klinkt, is het in de praktijk niet. Eigen gedachten, emoties of beperkingen vanuit de omgeving spelen ook een rol. Daarbij ga ik je
helpen. Samen gaan we op ontdekkingsreis. Je gaat jezelf eigen maken met wat voor jou belangrijk is en daar naar te leven en werken.

Zoek je inspiratie en structuur voor een sprankelend (werk)leven?

Wat maar weinig mensen zich realiseren? Het succes en voldoening van jouw werkleven heeft niets te maken met het aantal uren dat je in je werk steekt, of met het halen van je targets. Wel hangt je succes en voldoening samen met de
betekenis die jezelf aan je werk toevoegt. Dit bepaalt namelijk de mate waarin het jou lukt om met jouw talent en energie verschil te maken dat betekenisvol is en mensen weet te raken.

Nieuwsgierig naar mijn Boost je werkleven Training?

 

Wil je meer weten wat ik met 1-op-1 aan coaching voor je kan betekenen?

Flow in bedrijf investeert in de (w)aarde van ons allemaal

1% van de omzet investeert Flow in bedrijf in het project Tree of life van de stichting Het Kan Wel. De missie van het project Tree of life is het bestrijden van woestijnvorming in West-Afrika, Togo, om ook onze eigen leefomgeving te beschermen. Wereldwijd kappen we nu 10 miljard bomen meer dan we terug planten. Het planten van bomen is hard nodig om onze aarde als leefomgeving gezond te houden. Een deel van de opbrengst wordt bovendien gebruikt voor de bewustwording van Togolese en Nederlandse jongeren, particulieren en ondernemers.

Boost je werkleven met de 7 verschilmakers

Deze ontdekkingstocht is speciaal voor mensen die hun talent willen leven en willen gaan voor een werkleven waar je meer jezelf bent, meer impact hebt en meer voldoening voelt.

Flow in bedrijf
Arnhemsebovenweg 22
3971 MK Driebergen

KvK: 65689305
BTW: NL168305434B01

Ja, ik download graag de
Egids Boost je Werkleven

Gelukt! Check je mail. Ik heb je de Egids toegestuurd.