Coaching

  • Wil je weer meer leven in plaats van geleefd te worden?
  • Wil je meer uit je hoofd en vanuit je hart werken?
  • Wil je van knelpunten aanknopingspunten maken om vrijer en blijer verder te leven?
  • Wil je meer jouw waarden leven, doen wat echt belangrijk is?

Dan kan ik je verder helpen

In mijn coachpraktijk ontmoet ik geregeld mensen die voor de buitenwereld sterk lijken, maar onzeker zijn van binnen. Vaak hebben ze last van perfectionisme, piekeren en gedachten die ze niet kunnen loslaten. Mensen die de balans in hun leven kwijt zijn. Constant te veel ballen omhoog houden en niet toe komen aan zichzelf en hun eigen dromen.

Herken jij jezelf hierin?

  • Kun jij enorme ups en downs hebben waar je klaar mee bent?
  • Voel je dat er meer is in het leven maar kun je er nog niet bij?
  • Ben je klaar om voor jezelf te gaan kiezen?

Je wilt iets tot stand brengen en hierbij aansluiten op eigen waarden, motieven en drijfveren. Niet alleen rationeel, maar ook vanuit hart, gevoel en intuïtie. Je hebt al coaching/training gehad en je gaat nu doorpakken! Je gaat je talent en gedragsstijl onderzoeken en beter inzetten.

Volgens welke aanpak ik werk?

De ACT (Acceptance en Commitment Training) is de methodiek die ik toepas in mijn coaching en trainingen. Deze methodiek is gevalideerd binnen de gedragswetenschappen en wordt veelal toegepast door psychologen en ook steeds meer binnen organisaties. Ik ben o.a. opgeleid door de grondlegger van ACT, Amerikaanse psycholoog Steven C. Hayes.

Kern van ACT is de filosofie dat zinvolle actie je leven verrijkt en dat het vechten tegen onvermijdelijke zaken uiteindelijk ten koste gaat van een waardevol leven. Daarom leren mensen bij ACT om:

  • bewust te handelen naar hun waarden en
  • zaken te accepteren die ze minder kunnen beïnvloeden, zoals hun emoties en gedachten

Verder werk ik met TMA (Talent Motivatie Analyse).
Vanuit de visie dat mensen het best functioneren, het snelst leren, zelf in actie komen en het meest betrokken zijn als ze werk doen dat in dezelfde richting gaat als hun drijfveren, talenten, cognitieve capaciteiten en competenties. Je bent het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij je ware aard ligt.

Zolang jij geen gehoor geeft aan bovenstaande signalen, dan kun je erop rekenen dat je hoe dan ook vastloopt. Wat er dan gebeurt, is dat je dan in een vicieuze neerwaartse spiraal terecht komt. Hier hebben we het dan nog niet eens over situaties van ‘burned-out’ of ‘bore-out’, terwijl de risico’s op de loer liggen.

Het kan anders en daarvoor heb je alles al in huis – je moet het nog wel zien en weten in te zetten.

Coaching waar en wanneer je wilt. Het is mogelijk om deels of in zijn geheel te kiezen voor online coaching. Ik gebruik het platform van Competencer voor online coaching. Dit beveiligde platform is speciaal ontworpen voor online coaching. Het biedt de mogelijkheid om een reservering te maken, een videogesprek te voeren, documenten te delen en aantekeningen te maken.

Face2face gesprekken vinden plaats in Midden-Nederland. Het kan in Driebergen, Houten, Maarn, Soest en omstreken.

Heb je een vraag?

Strippenkaart

Ik werk met strippenkaarten, zodat jij de touwtjes over je coachtraject zelf in handen kunt houden. Je strippenkaart kun je naar eigen inzicht besteden. Je kiest zelf voor iedere sessie of je face to face, telefonische, online coaching of via de mail wil doen. De uren worden per kwartier afgeboekt is zijn 12 maanden geldig.

Vergoeding werkgever

Om het beste uit jezelf te kunnen halen is investeren in je ontwikkeling erg belangrijk. Een goede werkgever weet dat en zal hiervoor een opleidingsbudget hebben. Vraag daarom binnen je organisatie na of je coachtraject in aanmerking komt voor vergoeding.

Betaling

Je betaalt 50% bij aanschaf van de strippenkaart. Halverwege de looptijd van je strippenkaart betaal je de resterende 50%. Betaal je bij de aanschaf van de strippenkaart in 1 keer het hele bedrag, dan ontvang je  €10,- korting op de totaalprijs.

Wil je graag meer weten of een afspraak maken voor een gratis (online) kennismakingsgesprek, neem dan gerust contact met mij op.

Over Monique

Meer dan 15 jaar gaat mijn interesse uit naar gedrag en motivatie van mensen in werk.

Ik geloof dat voor iedereen winst te boeken is als je werkt vanuit je eigen talenten en waarden en zodoende bijdraagt aan je eigen voldoening, team en organisatie

Boost je werkleven met de 7 verschilmakers

Deze ontdekkingstocht is speciaal voor mensen die hun talent willen leven en willen gaan voor een werkleven waar je meer jezelf bent, meer impact hebt en meer voldoening voelt.

Flow in bedrijf
Arnhemsebovenweg 22
3971 MK Driebergen

KvK: 65689305
BTW: NL168305434B01

Ja, ik download graag de
Egids Boost je Werkleven

Gelukt! Check je mail. Ik heb je de Egids toegestuurd.